Εύρεση
Greek English Deutsch Russian
 
Στόχοι
Ιδεολογία
Αποστολή
Ιστορικό
Π Ρ Ο Ι Ο Ν Τ Α
Υδραυλική Επανάπριση
Βαγόνι-κορμοκόπτης 1100
Βαγόνι-κορμοκόπτης 1300
Βαγονι-κορμοκόπτης 1300 Νέο
Κορμοκόπτης 1300 με Πρόκοψη
Βαγόνι-κορμοκόπτης 1500
Σοκορόδισκος
Ρεφεντίνο
Ξεφαρδιστήρας
Ξεφαρδιστήρας για Στρογκύλια
Μεταφορική Κορμών
Ραουλιέρες
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ! Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε σχετικά με την γκάμα των προϊόντων μας καθώς και την πλήρη λειτουργία τους.

Εδώ και 27 χρόνια η εταιρεία ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ είναι μια από τι πρωτοπόρες βιομηχανίες ξυλουργικών μηχανημάτων και μια από τις πιο αξιοσέβαστες εταιρείες στην Ελλάδα.
Η ξεχωριστή παρουσία μας στο χώρο της αγοράς ξυλουργικών μηχανημάτων είναι απόδειξη της άριστης ποιότητας, της άψογης εξυπηρέτησης και της άρτιας τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε στους πελάτες μας.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, η χρήση ποιοτικών υλικών και εξαρτημάτων κατά την παραγωγική διαδικασία, καθώς και η διαρκής έρευνα και οι έλεγχοι για τη βελτίωση των μηχανημάτων σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας είναι στοιχεία που εγγυώνται την αξιοπιστία μας.

Κύριο μέλημά μας η ταχύτατη παράδοση και η άμεση υποστήριξη από άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, πάντα στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές. Για μας, η σχέση με τον πελάτη αρχίζει με την αγορά, δεν τελειώνει όμως εκεί. Συνεχίζοντας αυτήν την πορεία, στους ίδιους πάντα άξονες και με τους ίδιους στόχους, είμαστε σίγουροι για τη δική σας εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε για ακόμη πιο ποιοτική συνεργασία.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι είμαστε μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες όπου επαγγελματίες, ειδικοί και έμποροι εμπιστεύονται το καλό όνομά μας πράγμα που μας κάνει υπερήφανους. Το όνομα ΤΟΚΜΑΚΙΔΗΣ έχει συνδεθεί με την ποιοτική κατασκευή ξυλουργικών μηχανημάτων.

Θα είμαστε ευτυχείς εάν μετά την ηλεκτρονική σας ενημέρωση επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τα μηχανήματα μας σε πλήρη λειτουργία καθώς θα μπορέσουμε να σας λύσουμε κάθε τυχόν απορία σας. Η εταιρεία μας στεγάζει τις παραγωγικές της δραστηριότητες σε νέα μεγάλη και υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

ΑΡΧΙΚΗ   ::   ΕΤΑΙΡΕΙΑ   ::   ΠΡΟΙΟΝΤΑ   ::   SERVICE   ::   ΧΑΡΤΗΣ   ::   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Copyright 2004- :: Tokmakidis.gr, All rights reserved.    |    Powered by Digital Promotion - Διαφήμιση Internet